Daugeliui šaltiena yra nostalgiškas patiekalas, dar nuo vaikystės užimdavęs garbingą vietą ant vaišių stalo, kai per didžiąsias metų šventes prie jo rinkdavosi šeima.
[...]
Vėsus pavasaris visai ne kliūtis pietus ar vakarienę iš namų virtuvės perkelti į lauką. Smagus maisto gamybos procesas ir į pikantišką dūmo kvapą
[...]
Viena pirmųjų pavasarinių daržovių ridikėlis vitaminų šaltinis, gardus patiekalų ingredientas ar traškus savarankiškas užkandis. Tai neįnoringa daržovė, Lietuvoje auginama tiek lauke, tiek
[...]
Kaip namuose ruošti maistą, kad pavalgytumėte gardžiai, greitai ir nebrangiai? Kasdieninis maisto planavimas padeda išvengti jo švaistymo, sutaupyti nemažai laiko ir pinigų.
[...]
Ar žinojote, kad paukščių ir galvijų kepenys yra supermaistas – svarbiausių vitaminų, mineralų ir baltymų koncentratas? Nuostabus būdas šį nebrangų produktą paversti energijos
[...]
Su kuo valgote margučius? Sviestas, krienai, majonezas neabejotinai yra populiariausi pasirinkimai. Jeigu majonezas atrodo pernelyg kaloringas produktas, galima išbandyti sveikesnes jo
[...]
Raštais ir spalvomis stebinantys margučiai būtini ant Velykų pusryčių stalo. Be jų tikriausiai neapsieina nė viena šeima. Tačiau kiaušiniai puikiai tinka
[...]
Margučių dažymas yra neatsiejama Velykų šventės tradicija. Siekiant nustebinti artimuosius įspūdingais raštais ir spalvomis vertėtų žinoti, kad darbui galima pasitelkti neįprastų priemonių. Maisto
[...]
Pavasarį ima trūkti vitaminų? Tik ne tada, kai kasdien valgome šviežias daržoves. Šiuolaikines technologijas savo ūkiuose įdiegę Lietuvos ūkininkai užtikrina, kad lietuviškame prekybos
[...]
Artėjant Velykoms, džiugų laukimą gali imti temdyti nerimas dėl laukiančios ruošos net ir virtuvės senbuviams šventinių pietų gaminimas šeimai gali būti iššūkis,
[...]