Paragavę taip keptos vištos kitokios nebenorėsite

Mėgstu gaminti maistą, bet smagiausia yra kepti-rūkyti vištukę. O kai gauni dailiai nuaugusią kaimietukę, sveriančią 3,5 kg, supranti, kad tas malonumas bus dar didesnis.

Tad pradėkime nuo to, kad vištukei nesipraususiai aš neleisiu lipti į kepsninę. Tai žinodama, ji iš vakaro atgula į grožio vonią, kurią aš jai paruošiu.

Imu verdančio vandens (5 litrus, nes mergikė didelė, ir jai visai panerti tiek vandens ir reikia), dedu 250 g druskos, 150 g cukraus, 5 česnako skilteles, juodųjų ir kvapniųjų pipirų žirneliais, lauro lapų. 

Skaitykite daugiau: http://skonis.lrytas.lt/pasigamink/2017/09/26/news/paragave-taip-keptos-vistos-kitokios-nebenoresite-2640094/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy