Pagal paplitimą pasaulyje sąnarių ligos yra trečioje vietoje tarp visų negalavimų. Nors pavojaus paciento gyvybei jos nekelia, ilgalaikiai lėtiniai sąnarių skausmai labai pablogina
[...]
Ko gero, būtų sunku įsivaizduoti mitybos racioną be mėgstamos duonos, skoniu praturtinančios kasdien valgomus patiekalus. Tačiau šis kepinys modernėja ir vis dažniau įgauna
[...]
Aitrieji pipirai dažniausiai asocijuojasi su sočiais patiekalais, kurie maloniai šildo gomurį. Tačiau kulinarijos pasaulyje šie pikantiški priedai vis dažniau tampa neatsiejamu ingredientu desertų gamyboje. Nuo
[...]
Keletą kartų per savaitę ar mėnesį – tiek dažnai Lietuvos gyventojai yra linkę mėgautis bandelėmis bei kitais konditerijos gaminiais, atskleidė reprezentatyvi „Spinter tyrimai“
[...]
Ryškiaspalvis maistas greičiau prikausto dėmesį ir tarsi savaime sužadina apetitą. Skirtingų spalvų produktai reikalingi ne tik vizualiniam pasitenkinimui, bet ir organizmui. Kaip pastebi
[...]
Paminėjus košę, neretai mintimis nusikeliame į rytus, kai mama virdavo saldžią ir garuojančią avižinę košę. Ne veltui kruopos siejasi su vienais nostalgiškiausių
[...]
Jums nereikia perpildyto šaldytuvo, kad ant stalo padėtumėte gardžius pusryčius, garuojančią vakarienę ar pasilepintumėte desertu. Skaniam ir sočiam patiekalui gali pakakti vos trijų
[...]
Sumuštiniai yra populiariausias pasirinkimas pusryčių metu, rodo reprezentatyvi „Spinter tyrimai“ apklausa – kas trečias šalies gyventojas renkasi sumuštinius su juoda duona, antra tiek
[...]
Kaip palydėti metus ir sutikti Naujuosius skaniai ir šventiškai, bet nesugaištant daug laiko kulinariniams iššūkiams, kurių ne vieną įveikėte ruošdamiesi Kalėdoms? Dalinamės
[...]
Kūčių ir Kalėdų tradicijos – lietuviams ypač svarbios, kurios puoselėjama iš kartos į kartą. Visgi tyrimas atskleidžia, kad pirkėjų įpročiai keičiasi gerokai
[...]