Avokadai vienareikšmiškai užkariavo lietuvių širdis. Švelnus skonis, maloni konsistencija ir daugybė jo panaudojimo būdų lėmė, kad parduotuvių lentynose visuomet rasite šį pamėgtą vaisių.
[...]
Po pirmadienio vakarą liūties sukeltų padarinių dauguma Registrų centro tvarkomų registrų ir informacinių sistemų antradienio rytą jau vėl veikė, tačiau vis dar stringa
[...]
Išskirtiniu skoniu ir maistinėmis savybėmis pasižymintis salieras neretai vadinamas „superdaržove“. Tokį titulą jis pelnė dėl savo universalumo – stipraus skonio ir kvapo salieras
[...]
Jei tektų sudarinėti mėgstamiausių lietuvių patiekalų sąrašą, jo viršūnėse neabejotinai atsidurtų mūsų nacionalinės virtuvės pasididžiavimas – cepelinai. Tad galimas daiktas, jog ir vakar,
[...]
Susitikę su draugais, dažnai rimtos vakarienės gaminti nesame linkę, tačiau patiekti banalius užkandžius taip pat nesinori. Populiarių maisto tinklaraščių autorės nusprendė pasidalinti, kaip
[...]
Spalio 10 d. minima Pasaulinė košių diena – puiki proga prisiminti apie šį lengvai pagaminamą patiekalą, tinkamą ir pusryčiams, ir vakarienei. Nors šis
[...]
Aspirino tabletė į stiklainį marinuotų agurkų, kad „neiššaudytų“, sutrintas vitaminas C į cepelinų ar bulvinių blynų tarkius spalvai pašviesinti, o amoniakas – namų
[...]
Visiems mėsos užkandžių mėgėjams mes papasakosime, kaip namuose galite pasigamintivytintą kiaulieną. Mėsa tikrai labai skani! Vytinta kiauliena Kad mėsa pjovime atrodytų gražiai ir neuždžiūtų, vytinimui geriausiai
[...]