Pristatė, ką valgys mokiniai: sorų košė, čija pudingas, kesadilija, o retkarčiais ir kas nors iš bulvių

Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dovilė Jablonskaitė Aktualijų žurnalistė

Čija pudingas su vaisiais, burokėlių maltinukas, kesadilija, įdaryta paprika, daržovių lazanija, bulvių apkepas, jautienos kaulų sultinys, sorų košė su daržovėmis – tokie ir daugybė kitų patiekalų turėtų atsidurti ant moksleivių pietų stalo. „Tikimės, kad žingsnis po žingsnio turėsime ne tik sveiką, bet ir skanią bei įdomią mitybą“, – pirmadienį spaudos konferencijoje kalbėjo sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga.

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktualu/lietuva/pristate-ka-valgys-mokiniai-soru-kose-cija-pudingas-kesadilija-o-retkarciais-ir-kas-nors-is-bulviu-56-1084214?fbclid=IwAR1pz6MSOIEUKck8pvXpnkStktlu81VfrmuRKaSGyLYygHaL8WOb8kpWm7U&copied