Stebuklingoji kopūstienė: kuo daugiau valgysite – tuo labiau lieknėsite

Visi svajoja apie tokią dietą, kai pilvas neurzgia iš bado. Kopūstienės dieta – kaip tik tai, mat sriubos galima valgyti tiek, kiek norite, ir tada, kai tik išalksite.

Netgi atvirkščiai – kuo daugiau tokios sriubos valgysite, tuo daugiau kalorijų prarasite, nes ši sriuba jų neprideda. Ji veikia kaip patiekalas su „neigiamomis kalorijomis“, taigi pagreitina medžiagų apykaitą, dėl to sudeginsite daugiau kalorijų, nei suvartosite.

Apie šią stebuklingą kopūstų sriubą dabar kalbama visame pasaulyje. Savaitės trukmės kopūstų sriubos dieta efektyviai degina riebalus. Be to, padeda pašalinti iš organizmo toksinus, dėl to jūs irgi lengviau sulieknėsite, rašo interneto puslapis „Healthy Food House“.

Teigiama, kad ši dieta skiriama širdies ligomis sergantiems ir antsvorio turintiems Šventosios širdies ligoninės (JAV) pacientams, kad jie greičiau atsikratytų svorio prieš operaciją.

Svarbiausia laikantis dietos – nepraleisti nė dienos.

Tad kur nors keliaudami ar eidami į darbą šios riebalus deginančios sriubos įsipilkite į termosą ir pasiimkite su savimi.

Tačiau atminkite – jei vien tik šia sriuba maitinsitės neribotą laiką, jums gali pritrūkti maistingųjų medžiagų.

Tuo laikotarpiu, kol laikysitės kopūstų dietos, turėtumėte gerti ir pakankamai šviežio vandens.

Taip pat galite dietos metu gerti kombučios arbatos, kad virškinamajame trakte būtų pakankamai bakterijų ir mielių.

Originalus dietinės kopūstienės receptas

Skaitykite daugiau: https://skonis.lrytas.lt/mitybos-abc/2017/01/03/news/stebuklingoji-kopustiene-kuo-daugiau-valgysite-tuo-labiau-lieknesite-647097/?utm_source=lrExtraLinks&utm_campaign=Copy&utm_medium=Copy