Vištienos, bulvių ir pievagrybių troškinys

Ingredientai

  • bulvių: 700 gramų
  • vištienos: 400 gramų
  • pievagrybių: 200 gramų
  • šaltai rūkytos kiaulienos šoninės: 200 gramų
  • druskos
  • pipirų
  • neriebios grietinėlės: 250 mililitrų

Recepto instrukcijos

  • 1.Pirmiausia bulves nuskutame bei supjaustome mažais-vieno kąsnio gabalėliais. Vištieną supjaustome panašaus dydžio nedideliais gabalėliais. Pabarstome druska bei pipirais.
  • 2.Tuomet šoninę smulkiai supjaustome. Apkepame keptuvėje kartu su vištienos gabalėliais. Suberiame supjaustytus pievagrybius bei dar kelias minutes kepame.
  • 3.Tada mėsą sumaišome su bulvėmis, suberiame į kepimo indą (keramikinį arba stiklinį). Užpilame grietinėle.
  • 4.Kepame iki 200 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug 50 minučių. Skanaujame!