INGREDIENTAI:
PORCIJŲ SKAIČIUS: 4
340 gramų | konservuotų kukurūzų |
300 gramų | grikių (virtų) |
300 gramų | kiaulienos šoninės |
100 gramų | fermentinio sūrio (tarkuoto) |
1 vienetas | svogūnų (smulkintų) |
0.5 vieneto | raudonosios paprikos |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | petražolių (smulkintų) |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
PARUOŠIMO LAIKAS: APIE 20 MIN.
1.
Kiaulienos šoninę pakepinti keptuvėje aliejuje su prieskoniais ir svogūnais.
2.
Grikius išvirti, į juos sudėti iškepusią šoninę, konservuotus kukurūzus, smulkiai supjausytą papriką ir gerai išmaišyti.
3.
Stiklinį kepimo indą ištepti aliejumi, sudėti grikius su kepta šonine ir ant viršaus užbarstyti tarkuoto sūrio.
4.
Kepti orkaitėje apie 15 minučių, kol sūris išsilydo. Ant viršaus užbarstyti smulkintų petražolių.