Mes picas kepame tik su Mozzarella sūriu..
Žinoma,pagardinti picai turime dar ir kitokių sūrių (Brie,Gorgonzola, Scamorza).
Ar žinai,kad yra keletas Mozzarella sūrio rūšių?
Mocarela (it. Mozzarella) – šviežių sūrių rūšis, gaminama pietų Italijoje. Šio sūrio gamybai naudojamas sukimo ir pjaustymo metodas.
Išskiriamos šios mocarelos rūšys:
Mozzarella di Bufala – pagamintas iš nepasterizuoto naminių azijinių buivolių pieno;
Mozzarella fior di latte – pagamintas iš šviežio pasterizuoto arba nepasterizuoto karvės pieno;
Mozzarella affumicata – rūkytas sūris; sausa mocarela – gaminamas iš lieso pieno, naudojamas maisto pramonei.
Dar neragavote tikros itališkos picos Raseiniuose? „Picasa“ laukia jūsų Raseinių miesto turgaus aikštėje.