Picasa: Mes picas kepame tik su Mozzarella sūriu

Mes picas kepame tik su Mozzarella sūriu..
Žinoma,pagardinti picai turime dar ir kitokių sūrių (Brie,Gorgonzola, Scamorza).
Ar žinai,kad yra keletas Mozzarella sūrio rūšių?
Mocarela (it. Mozzarella) – šviežių sūrių rūšis, gaminama pietų Italijoje. Šio sūrio gamybai naudojamas sukimo ir pjaustymo metodas.
Išskiriamos šios mocarelos rūšys:
Mozzarella di Bufala – pagamintas iš nepasterizuoto naminių azijinių buivolių pieno;
Mozzarella fior di latte – pagamintas iš šviežio pasterizuoto arba nepasterizuoto karvės pieno;
Mozzarella affumicata – rūkytas sūris; sausa mocarela – gaminamas iš lieso pieno, naudojamas maisto pramonei.
 
Dar neragavote tikros itališkos picos Raseiniuose? „Picasa“ laukia jūsų Raseinių miesto turgaus aikštėje.