Mezon-NKL dėjimų projekte – Raseinių ir Telšių akistata (video, balsavimas)

BALSAVIMO TAISYKLĖS: balsuojantys už E.Džiaugį spaudžia emociją MYLIU, palaikantys V.Pocių spaudžia emociją OHO. Balsavimas truks lygiai parą.

Raseiniai prieš Telšius. Tokią akistatą siūlo penktoji Mezon-NKL dėjimų konkurso „Admiral Casino DUNK“ dvikova, kurioje susitinka Evaldas Džiaugys iš Raseinių „Rasų“ ir Vilius Pocius iš „Telšių“ klubo.

Atlieka verpstę, pašokęs prakiša kamuolį tarp kojų ir šveičia jį į lentą. Tada, galingai atsispyręs, viena ranka sugrūda kamuolį į krepšį. Tokį dėjimą pirmam konkurso etapui paruošė raseiniškis E.Džiaugys. V.Pocius sirgalių teismui pateikė panašų dėjimą, tik atliktą dvejomis rankomis.

196 cm ūgio 20-ties metų E.Džiaugys NKL lygoje per 19,5 min. renka po 6,5 taško. Jam tai trečias sezonas NKL lygoje. Jokioje kitoje komandoje raseiniškis nėra žaidęs.

197 cm ūgio 21-erių V.Pocius taip pat gina gimtojo miesto garbę. Atstovaudamas „Telšiams“ per 14,0 min. pelno po 3,2 taško. Jam tai antras sezonas lygoje.

Kuris iš jų keliaus į kitą etapą, per 24 valandas nuspręs NKL Facebook paskyros lankytojai, kurie balsuoti kviečiami ČIA. Jei patiko E.Džiaugio dėjimas – po video reikia spausti emociją „MYLIU“, balsą norint atiduoti už V.Pocių – spausti emociją „OHO“.

Priminsime, jog į antrą etapą jau žengė lengvaatletis Raivydas Stanys, Vilniaus „Perlo“ gynėjas Domantas Vilys, Joniškio „Delikateso“ puolėjas Žilvinas Petraitis bei Albertas Valiulis iš Molėtų „Ežerūno“.

Projekte dalyvauja 12 NKL krepšininkų ir 4 kviestiniai svečiai. Projektas vyks du mėnesius. Jo nugalėtojui atiteks 1500 eurų.