2018 metų Raseinių vasaros krepšinio lyga įgauna pagreitį

2018 metų Raseinių vasaros krepšinio lyga įgauna pagreitį. Jau įvyko devyni kupini permainingų kovų susitikimai. Šiemet naujų spalvų suteikė lygos naujokės ,,Twins forever MC“ ir ,,Klaipėdos“ komandos. Pastaroji yra puikus pavyzdys visiems, kad atsidavimas krepšiniui nugali visus atstumus ir kliūtis. ,,Twins forever MC“ sėkmingam žaidimui nuolat įkvėpia gausus būrys klubo narių, atvykusių įspūdingais ,,plieniniais žirgais“. Įdomią sudėtį šiemet suformavusi ,,Vidukelės“ komanda, prie čempioniškos sudėties branduolio pridėjo ne tik porą perspektyvių žaidėjų, bet komandą papildė ir gerai rajone žinomi žaidėjai – Linas Krivickas bei Evaldas Džiaugys. Taip pat ,,Vidukelė“ nustebino paskutinėse rungtynėse užregistravusi ir legionierių Deng‘ą Awak‘ą. Jis pasatruoju metu dirba treneriu ,,Basketnews“ krepšinio stovykloje, vykstančioje Raseiniuose, bei planuoja rasti klubą Lietuvoje, kur galėtų tęsti savo krepšininko karjerą. Kovingai nusiteikusios SK ,,Julisos“, ,,Brostos“, ,,Jaunių“, ,,Helano“ komandos garantuoja konkurencingą kovą ir gerą reginį.

TAD NEPRAEIKITE PRO ŠALĮ, UŽSUKITE Į MAIRONIO PARKO AIKŠTYNĄ IR STEBĖKITE LYGOS RUNGTYNES. ATRASKITE SAVO FAVORITUS, PALAIKYKITE IR KARTU SUKURKIME GERĄ ATMOSFERĄ!

INFORMACIJĄ APIE VASAROS KREPŠINIO LYGĄ GALITE SEKTI https://www.facebook.com/raseiniuvkl ir http://raseiniusportas.lt. 

Lygos rėmėjai ir partneriai: Raseinių r. savivaldybė, UAB ,,Danspin“, UAB ,,Helanas“, UAB ,,Naftrus“, UAB ,,Brosta“, Raseinių rajono kultūros centras, Raseinių kūno kultūros ir sporto centras, savaitraštis ,,Alio Raseiniai“, ,,Raseiniai TV“. Organizatoriai: VšĮ ,,Julisos sporto klubas“.