Vėsus pavasaris visai ne kliūtis pietus ar vakarienę iš namų virtuvės perkelti į lauką. Smagus maisto gamybos procesas ir į pikantišką dūmo kvapą
[...]
Šeštadienį raseiniškių pamėgtoje Sujainių tvenkinio poilsiavietėje miesto ir paliepiškių bendruomenė įrengė barbekiu aikštelę. Poilsiavietės infrastruktūrą papildė laužavietė, kepsninės ir daugiau vietų poilsiautojų piknikams. Ši
[...]
Įprasta, kad kepsninių sezonui gerokai įsibėgėjus jose dažniausiai čirška sultinga mėsa, žuvis arba daržovės. Tačiau lauke išties verta kepti ne tik tradicinius patiekalus,
[...]
Nusibodo ant žarijų kepti šašlykus? Tuomet pamėginkite kepsninėje pačirškinti aštuonkojį, krevetes ar kalmarus. Šias jūros gėrybes šiandien rasti parduotuvėse nėra sudėtinga, o ir kainos
[...]
Nuotr. Pixabay Vasara vadinama grilio sezonu: vos tik sušyla, oras prisipildo dūmo kvapo ir kulinarų dėmesio centre atsiduria ant grotelių keptos mėsos bei
[...]
Artėjant dar vienam šiltam savaitgaliui, norisi kuo dažniau būti gamtoje, o buvimas gamtoje neatsiejamas nuo iškylų bei grilio. Nors dažniausiai esame pripratę ant
[...]
Vis labiau šiltėjantys orai – viena didžiausių motyvacijų grilinti lauke. Šiemet grilio sezonas buvo atidarytas dar balandžio mėnesį. Tuo metu stipriai pradėjo augti
[...]
Lyginant su užpernai, grilio prekių pardavimai praėjusį gruodį „Maximos“ parduotuvėse išaugo daugiau nei penktadaliu Žiemos sporto prekių paklausa ūgtelėjo tik tomis dienomis, kai
[...]