Vasarai įpusėjant agurkų derlius tampa vis gausesnis, todėl dalis šių daržovių jau konservuojami. Tradiciniai agurkų rauginimo receptai vėl keliauja iš lūpų į lūpas,
[...]
Kiekvieną pavasarį kartu su šviežių daržovių derliumi ant lietuvių pietų stalo sugrįžta pavasarinės salotos, šaltibarščiai ir daugybė kitų patiekalų. Laukiamiausių daržovių sąraše esantis
[...]
Vaisių ir daržovių skonis vasarą – pats ryškiausias. Todėl tikri virtuvės meistrai žino, kaip išsaugoti geriausius gastronominius vasaros prisiminimus. Būtent vasarą parduodama daugiausia
[...]
Šviežias lietuviškų agurkų derlius „Maximos“ parduotuves taip anksti – dar sausio mėnesį – pasiekė pirmą kartą Šviesos kultūros dėka trumpavaisius agurkus viduržiemį užaugino
[...]
Žiemą valgyti kaip šviežiai raugtus agurkus – vienas malonumas, o jie būtent tokie ir gaunasi. Reikės: krapų žiedynų vyšnių lapų juodųjų serbentų lapų česnako skiltelių 0,5 kg
[...]
Agurkų derlius pamažu prasideda, tad reikia ieškoti greitesnių būdų juos rauginant. Parą laiko laukti kartais nėra kantrybės, tad siūlome išmėginti Etaplius.lt skaitytojos siūlomų,
[...]