Pasveikintas Pagojukų seniūnijos ilgaamžis

Gražią sausio 3 dienos popietę Pagojukų seniūnijos seniūnas Antanas Valantinas ir vyriausioji specialistė Gina Mažeikienė skubėjo sveikinti 90-ies sulaukusį Adomą Gabševičių. Gerbiamam jubiliatui perduoti Raseinių rajono savivaldybės mero Algirdo Griciaus, mero pavaduotojos Gitanos Rašimienės ir Raseinių rajono savivaldybės administracijos direktoriaus Liudo Kavaliausko sveikinimai.

Adomas Gabševičius gimė Raseinių rajone, Pikčiūnų kaime. Tėvai turėjo keletą hektarų žemės, šeima gyveno kukliai. Adomas baigė 4 klases, dirbo kolūkyje mechanizatoriumi. Buvo darbštus, energingas, tvarkingas, ne vieną kartą apdovanotas už darbštumą.

Adomas Gabševičius 2017 metai tapo našliu. Vyras su žmona Liudmila susilaukė keturių vaikų – trijų mergaičių ir vieno berniuko. Senelį džiugina septyni anūkai ir du proanūkiai.

Šiuo metu savo tvarkingoje ir jaukioje sodyboje senolis gyvena su sūnaus Andriaus šeima, o ir kiti vaikai dažnai aplanko. Adomas Gabševičius yra guvaus proto ir atminties. Didžiausias senolio pomėgis – žiūrėti laidą „Duokim garo“. Atsisveikindami jubiliatui linkėjo sveikatos ir žadėjome susitikti po penkerių metų.

Šaltinis: Raseinių rajono savivaldybė